Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

Nike SB x Air Jordan 4 Sapphire förväntad att släppas 2023

Efter framgången med Nike SB x Air Jordan 4 'Pine Green' var det bara en tidsfråga innan en annan färgsättning meddelades av Jordan Brand. Medan Nike uppdaterade den klassiska basketmodellen med skatevänliga detaljer, var det bara naturligt för Nike och Jordan Brand att dra full nytta av detta. Det verkar som att "Sapphire"-utgåvan rör sig mot en bekant riktning, med den vita lädern och gummisulan som gjorde sådan succé både bland sneakerentusiaster och skateboardåkare.

De nya SB x Air Jordan 4 'Sapphire' kommer med den förbättrade formen, den skarpare tåboxen som var mycket omtyckt bland originalentusiaster av siluetten. Gummifjädrarna och hälfliken kommer också att återvända, vilket ger paret en annorlunda taktil känsla som inte bara passar för skateboarding, utan även förbättrar komforten. Den största skillnaden kommer från de blå detaljerna som ersätter de tidigare gröna inslagen. Sammantaget är det här färgpaletten mer bekant för sneakerentusiaster med tanke på den blåa historiken hos Air Jordan 4, som inkluderar 'Military Blue' från 2012 och 'Motorsport Blue' från 2017.

Om du, precis som Michael Jordan själv, inte är förtjust i grönt på dina sneakers, har Jordan Brand täckt dig med denna Nike SB x AJ4 'Sapphire'-utgåva. Se till att följa oss på Soleplus för ytterligare uppdateringar om denna release!

 
 
SALG
 
 
SALG
 
 
 
 
SALG

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

Gratis forsendelse i Sverige | Retur indenfor 14 dags køb