Högst rankade sneakerbutiken i Sverige 🇸🇪

Fri frakt inom Sverige 📦

Köp nu, betala senare med Klarna

Nej, Nike SB x Air Jordan 4 "Pine Green" är inte som alla andra Air Jordan 4, och här är varför

Återkomsten av Nike SB x Jordan! Föreningen mellan de två emblematiska märkena inom Nike är alltid en omtalad händelse. 

Nike SB x Air Jordan 4 "Pine Green" är av samma kaliber som sina föregångare. Med dess enkla och effektiva design, i sina OG-liknande färger som blandar vitt, grått och grönt tilltalar detta paret även personer bortom samlare och sneakerentusiaster. Men många undrar; skiljer sig denna specialutgåva verkligen sig från den klassiska Air Jordan 4? Bortsett från Nike SB-märket på hälen. 

Och ja, dessa Nike SB x Air Jordan 4 "Pine Green" är speciella, och sticker verkligen ut från de andra AJ4:orna. Med stöd av Nike SB har dessa Air Jordan 4 kommit tillbaka för att vara lämpliga för skateboard-åkning. Flera element läggs alltså fram, reproduktionen av den originella formen från 1989 i första hand. Med tiden har denna modell modifierats för att ge en upphov till en livsstilsversion som nu är normen, har SB-samarbetet återfört det prestationsorienterade originalet, eftersom det bättre kan möta kraven på skating. 

Konkret, materialiseras denna reproduktion av OG-strukturen av gummiförstärkningar snarare än TPU för mer flexibilitet, en vadderad plös för optimerad komfort samt en raffinerad framfot utan Air-enhet för att ge åkaren bättre känslor på brädan och förbättrad kontroll. Hälräknaren verkar också ha förlängts, säkert i ett skyddande syfte, medan yttersulan har gummidelar för bättre grepp

"Nike SB x Air Jordan 4 är ett sätt för två idrottsgemenskaper att respektera varandra och representerar kollisionen mellan basket, skatekultur och stil som för dem samman", sammanfattade James Arizumi, Global Senior Design Director för Special Projects hos Jordan Brand.  Med tanke på dess egenskaper uppfyller "Pine Green" målet briljant. 

Skornas officiella släpp är den 21/3 och kommer att släppas på bland annat Nike SNKRS-app kl. 09:00. 

 
 
REA
 
 
REA
 
 
REA
 
 
REA

Gå med i vårt nyhetsbrev

Bli en del av Soleplus ⭐

Låt oss hålla kontakten!

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden först!

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på kontakt@soleplus.se