Högst rankade sneakerbutiken i Sverige 🇸🇪

Fri frakt inom Sverige 📦

Köp nu, betala senare med Klarna

Allmäna villkor

 1. ALLMÄNT
  1,1. Vi är registrerade i Sverige under registreringsnummer SE980629
  1,2. Vår huvudsakliga handelsadress är Skogshyddevägen 11, 461 Trollhättan, Sverige
  1.3. Vårt momsnummer är SE9806297157
  1.4. Vår e-postadress är kontakt@soleplus.se

 2. ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN
  2,1. Genom att använda www.soleplus.se och de produkter och tjänster som finns på denna webbplats, accepterar konsumenten ("du") de villkor som anges.
  2,2. Du godkänner att du inte använder webbplatsen på något sätt som orsakar eller kan orsaka skada på webbplatsen eller försämring av tillgängligheten eller tillgängligheten till webbplatsen eller på något sätt som är olagligt, skadligt eller bedrägligt. Detta inkluderar att störa webbplatsens funktion på något sätt, eller överföra ett datavirus, trojan, robot eller annan skadlig datorsoftware till webbplatsen eller dess servrar.
  2,3. Vår integritetspolicy förklarar hur vi kommer att använda din information och kan nås genom sekretesspolicy. Genom att använda denna webbplats accepterar du villkoren som beskrivs i sekretesspolicyn och du ser till att alla uppgifter du lämnar är korrekta och aktuella.
  2,4. Om du inte godkänner villkoren eller sekretesspolicyn, avstå från att använda den här webbplatsen.
  2,5. Du är ansvarig för att upprätthålla och uppdatera kontoinformation för att säkerställa att den är uppdaterad.

 3. GÖR EN BESTÄLLNING
  3,1. Genom att beställa på webbplatsen erbjuder du att köpa en produkt som omfattas av villkoren. Alla beställningar är föremål för tillgänglighet och bekräftelse på orderpriset.
  3,2. Genom att beställa på webbplatsen måste du:
  • vara juridiskt kapabel att ingå ett juridiskt kontrakt
  • vara minst 18 år,
  • se till att alla detaljer du ger oss är korrekta,
  • se till att du är auktoriserad användare av krediten eller debet och att det finns tillräckliga medel för att täcka kostnaden för varorna.

 1. KONTRAKT
  4,1. Du kommer att få en e-postbekräftelse när du har beställt på webbplatsen. Detta e-postmeddelande är endast en bekräftelse på din beställning och är inte ett försäljningsavtal. Ett avtal mellan oss för inköp av varorna kommer att skapas när din betalning har godkänts av oss och vi har debiterat ditt kredit- eller betalkort.
  4,2. Vi uppmanar dig att spara orderbekräftelsen för eventuella framtida kontakter med oss angående ordern.

 2. RABATTER / SPECIALERBJUDANDEN
  5,1. Specialerbjudanden och rabatter relaterade till vissa artiklar på hemsidan kan ibland erbjudas. Användningsvillkoren för eventuella specialerbjudanden eller rabatter kommer att anges vid tidpunkten för utfärdande.
  5,2. Vi förbehåller oss rätten att när som helst, utan varning, återkalla sådana specialerbjudanden eller rabatter.

 3. PRIS OCH BETALNING
  6,1. Priserna som anges på webbplatsen gäller alla beställningar som görs via hemsidan. Eventuella avgifter kommer att visas tydligt vid utcheckning.
  6,2. Soleplus har rätt att ändra eller uppdatera information när som helst utan varning, inklusive fel med priser, detaljer och beskrivningar som visas på hemsidan.
  6,3. Om felaktiga uppgifter har angivits för ett föremål du har köpt, meddelar Soleplus dig om det här felet och ger dig möjlighet att bekräfta din beställning eller avbryta ordern. Om vi inte kan kontakta dig inom sju (7) dagar, avbryter vi ordern. Om din order har avbrutits och du redan har betalat för varan, får du full återbetalning.

 4. FRAKT OCH LEVERANS
  7,1. Fraktkostnader debiteras utöver inköpspriset på din produkt, vilket tydligt visas när det är tillämpligt och visas då tydligt vid utcheckning.
  7,2. Vi gör en förhandskontroll på kortet som används för att se till att det finns tillräckliga medel för att slutföra transaktionen. Den produkt du har köpt kommer inte att skickas innan betalningen har godkänts.
  7,3. Leveranstid kan variera beroende på produktens tillgänglighet.

 5. FORCE MAJEURE
  8,1. Vi är inte ansvariga för förseningar eller misslyckanden orsakade av omständigheter som vi inte har kontroll över, inklusive postförseningar eller force majeure som vi inte ansvarar för. Dessa förseningar eller orsaker kan innefatta, men är inte begränsade till, handlingar av natur, krig, strejker eller arbetskonflikter, upplopp eller brott.

 6. ANSVAR OCH GARANTIER
  9,1. Vi är inte ansvariga för och ifrågasätter allt ansvar för förlust, skada eller personskada som kan drabba dig eller någon tredje part (eller företag), till följd av tillgång och användning av Soleplus.
  9,2. Vi ger inga garantier i förhållande till denna webbplats eller information och material som är tillgängliga. Vi garanterar inte att:
  9.2.1. Denna webbplats kommer att finnas kontinuerligt tillgänglig, eller
  9.2.2. Informationen på denna webbplats är sann, icke-vilseledande eller korrekt.

 7. VARUMÄRKEN
  10,1. Varumärkena, namn och logotyper (gemensamt varumärken) som visas på webbplatsen är registrerade och oregistrerade varumärken som tillhör Soleplus. Skriftligt tillstånd från Soleplus krävs för användning av varumärke, bild eller video från webbplatsen.

 8. KLAGOMÅL
  11,1. Vi tar alla klagomål väldigt seriöst och försöker lösa tvister så snart de uppstår. Kunder som vill göra ett klagomål uppmuntras att kontakta oss så snart som möjligt med hjälp av kontaktuppgifterna på webbplatsen.

 9. KONFLIKT FÖR VILLKOR
  12,1. Om det råder konflikt eller motsägelse mellan bestämmelserna i dessa användarvillkor och andra relevanta villkor, policyer eller meddelanden, kommer de andra relevanta villkoren, policyerna eller meddelandena som specifikt hänför sig till en viss del av Soleplus inte längre att vara giltig. 

 10. AVSKILJBARHET
  13,1. Om någon bestämmelse i dessa villkor blir oförsvarlig eller ogiltig i någon domstol eller myndighet, kommer den återstående bestämmelsen och alla övriga bestämmelser att förbli fullständig i kraft.

 11. LAGAR OCH DISPUTER
  14,1. Dessa villkor är i enlighet med svenska lagar.
  14,2. Vid tvist eller anspråk i samband med dessa villkor kommer vi att överensstämma med Beslutskommitténs beslut eller motsvarande myndighet i respektive land.

Dessa villkor fastställdes den 26 augusti 2020.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Bli en del av Soleplus ⭐

Låt oss hålla kontakten!

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden först!

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på kontakt@soleplus.se