Högst rankade sneakerbutiken i Sverige 🇸🇪

Fri frakt inom Sverige 📦

Köp nu, betala senare med Klarna

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low

Efter månader av förväntan har Nike SB:s kollektion med The Powerpuff Girls-franchisen är det äntligen bekräftat att vi kommer få se detta samarbete komma till liv. Utvalda skateboardbutiker över hela världen planeras att släppa sina par av Blossom, Bubbles och Buttercup Dunk Lows den någon gång i December med en  bredare release för Nike SNKRS-appen.

Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low förväntas ha totalt tre olika färgvariationer, inspirerade av Blossom, Bubbles och Buttercup. Efter rykten för några månader sedan har faktiska bilder av färgvarianten "Blossom" dykt upp. Förutom små skillnader kommer varje par att vara tillverkat av lyxiga, högkvalitativa material och ha en häl med design som kännetecknas av de stora ögonen som är signifikanta för alla tre karaktärerna.

Källor har rapporterat att endast en färgvariant från kollektionen kommer att släppas till allmänheten. De andra två är mycket mer begränsade, med en möjlig exklusiv release genom mycket specifika återförsäljare och Powerpuff Girls egna kanaler.

Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low förväntas släppas i december. Håll utkik för mer information. 

 

 
 
REA
 
 
REA
 
 
 
 
REA

Gå med i vårt nyhetsbrev

Bli en del av Soleplus ⭐

Låt oss hålla kontakten!

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden först!

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på kontakt@soleplus.se