Högst rankade sneakerbutiken i Sverige 🇸🇪

Fri frakt inom Sverige 📦

Köp nu, betala senare med Klarna

AJ3 x J Balvin: Samarbetets uppföljare släpps idag. 


J Balvin är inte hans första försök att återbesöka Air Jordan. Efter släppet Jordan 1 2020, och Jordan 2 2022, tar prinsen av reggeaton nu upp med nummer 3: AJ3 Medellín Sunset.


Paret vid solnedgången.


Efter två första färgglada samarbeten är det en överraskning att hitta en modell med klassiskt utseende: en ovandel i krämfärgat läder, den klassiska elefanttrycken, Jumpman-loggan på tungan... För tillfället är det ingenting som sticker ut. Det är i några detaljer som vi kommer att hitta den berömda touchen från den colombianska konstnären. Inspirerad av sin hemstad Medellín, erbjuder J Balvin oss TPU-detaljer på baksidan av AJ3, som skildrar en solnedgång med färger som går från lila till gult. Nike Swoosh på vänster häl är också följd av den ikoniska smiley-symbolen som representerar sångaren. Vi kan också uppskatta vissa gulddetaljer som de övre öglorna eller sömmarna som fäster de olika delarna. Sammanfattningsvis är detta ett par som vi kommer att kunna uppskatta i höst!
För er som föredrar mörkare toner finns det ingen anledning till oro! J Balvin planerar att fortsätta i samma riktning och erbjuda oss en andra version av sin AJ3. Ett par som bär hans sons namn: Rio, planerat att släppas sommaren 2024. Under tiden kan ni hitta urvalet av våra favoritpar för höststarten.

 
 
REA
 
 
REA
 
 
REA
 
 
REA

Gå med i vårt nyhetsbrev

Bli en del av Soleplus ⭐

Låt oss hålla kontakten!

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden först!

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på kontakt@soleplus.se