Högst rankade sneakerbutiken i Sverige 🇸🇪

Fri frakt inom Sverige 📦

Köp nu, betala senare med Klarna

2023.

Året 2023 har nått sitt avslut och det har varit en resa vi alla kommer minnas på olika sätt. Ett år fyllt med olika utmaningar och oväntade möjligheter som vi tillsammans tagit oss an.

Vi känner en enorm tacksamhet gentemot er alla för att ni varit en del av detta extraordinära år. Er närvaro och engagemang har varit själva motorn bakom allt vi åstadkommit. Med öppnandet av vår allra första fysiska butik i hjärtat av Stockholm har vi kunnat fördjupa vår relation och närhet till er alla på ett sätt vi aldrig tidigare kunnat göra. Vi vill även rikta ett stort tack till alla nya och befintliga kunder som varit med och bidragit till en dröm, vår gemensamma dröm. Vi vill även rikta ett stort tack till alla er som bara valt att chatta med oss, chatta om allt mellan himmel & jord, ni är också helt fantastiska och vi är otroligt glada över att vi fått lära känna er.

Tillsammans med er och samarbetspartners har ni dessutom gjort det möjligt för oss att under 2023 tävla ut saker till ett värde över 500.000 SEK (!).

Ett enormt tack riktas även till alla som har hjälpt oss under året. Er ovärderliga support har varit vårt främsta stöd, och vi är djupt tacksamma för er.


Nu vänder vi blad till nästa kapitel och ser fram emot att fortsätta denna resa med er. Det nya året bjuder på spännande möjligheter, tävlingar och mycket mer att upptäcka tillsammans.

Återigen, stort tack för allt, ni är alla guldvärda.
 
 
REA
 
 
 
 
 
 
REA

Gå med i vårt nyhetsbrev

Bli en del av Soleplus ⭐

Låt oss hålla kontakten!

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden först!

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på kontakt@soleplus.se