Högst rankade sneakerbutiken i Sverige 🇸🇪

Fri frakt inom Sverige 📦

Köp nu, betala senare med Klarna

Du gör väl rent?

Vad är det första du verkligen lägger märke till när du träffar en ny person? Något som faktiskt säger en hel del om personen? Är det ögonen? Jeansen med hål i? Eller är det skorna som ser ut som 7 svåra år?
Vad för signaler skickar ett par ovårdade sneakers till dig? Ett par sneakers som hade sina glansdagar samma år som Despacito var världens mest spelade låt...
Varför ska man underhålla sina sneakers undrar du?

Tack för att du frågar, låt oss ge några anledningar!

1. Förutom att skydda dina sneakers får de dig också att se snygg ut. Slitna skor kan lätt plocka upp bakterier och svampar. Att hålla dina skor rena tjänar inte bara estetiska syften; det skyddar dig också från bakterie- och svampinfektioner.
2. Det är ekonomiskt, slitna skor = trasiga skor = köpa nya skor. Ta hand om ditt par och spara pengar.
3. Du tar hand om allt annat från hår till tå, vad är meningen om du inte tar hand om skorna?


Tips på hur du kan förlänga livslängden på dina favoritsneakers!


Crease Shield

Skydda dig mot oönskade väck med ett par Crease Shield. Crease Shield förhindrar veck och slitage samt skyddar formen på skorna och håller dem i nyskick.  Passar till alla modeller. Bland annat Jordan 1, Nike Dunk, New Balance och dem flesta läderskor. En storfavorit bland våra kunder!

_____________________________________

Crep Protect Protection Can

Skydda dina sneakers med den ultimata Crep Protect sprayen, stöt bort vätskor och skydda från fläckar. Ge dig själv förtroendet och dina sneakers det skydd de behöver.

Går att använda på suede, nubuck och canvas.

Crepprotect Protect är lätt att applicera och snabbtorkande, med en torktid på 10 minuter. Denna spray påverkar inte sneakers utseende, känsla eller prestanda. Med en applicering av sprayen har skor upp till fyra veckors skydd mot olika typer av vätskor. Skydda upp till 12 sneakers med en burk skyddsspray.


_____________________________________


Crep Protect Cure Cleaning-kit

Lösningen (CURE) för sneaker rengöring! Vi presenterar Crep Proctect Cure Cleaning Kit - allt du behöver för att få liv i dina trötta sneakers. Den 98 % naturliga lösningen är skonsam men ändå effektiv för att ta bort smuts, märken och smuts och med hjälp av den förstklassiga rengöringsborsten och mikrofiberduken avslöjar den fräscha sneakers.

Premiumborsten kan även användas torr för att borsta bort lätt eller torrt damm och smuts, och mikrofiberduken kan tvättas i maskin och återanvändas flera gånger. Blixtlåspaketet gör att du kan hålla dina sneakers rena hemma eller på resande fot med detta resevänliga pack.

Spana in Crep Protect Cure Cleaning-kit >>

 
 
REA
 
 
REA
 
 
 
 

Gå med i vårt nyhetsbrev

Bli en del av Soleplus ⭐

Låt oss hålla kontakten!

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden först!

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på kontakt@soleplus.se